Tallers, grups de discussió i activitats

Tallers

Entre els dies 27 i 30 de setembre i 4 d'octubre es van dur a terme els tallers participatius de conscienciació sobre la implicació de la joventut en la vida municipal. Aquests tallers estaven dirigits a l'alumnat de primer i segon de batxiller de l'IES Enric Valor de Monòver.

Objectius dels tallers

  • Informar del camí i instruments per a la participació en la vida municipal

  • Formar als joves amb un nivell d'estudis mitjans de com participar en la vida municipal

Una vegada es va aportar la informació bàsica, les sessions es van desenvolupar duent a terme metodologies participatives per a fomentar la interacció i intercanvi d'idees entre l'alumnat i detectar de manera conjunta problemes i necessitats del municipi, així com possibles solucions o alternatives.

Grups de discussió

Per a realitzar els Grups de Discussió es va convocar a joves d'entre 18 i 30 anys residents en el municipi de Monòver en els dies 29 de setembre i 11 d'octubre.

Objectius dels grups de discussió

  • Donar a conéixer i acostar els òrgans i àmbits de participació comunitària en el municipi de Monòver.

  • Reconéixer i registrar propostes de participació comunitària del grup de discussió en l'Ajuntament de Monòver.

  • Generar un espai de debat i reflexió entre joves de Monòver sobre la implicació de la joventut la vida municipal.

ACCIONS AL CARRER

El nostre equip va estar parlant amb la ciutadania de Monòver sobre participació el dia 13 d'octubre. Si t'has quedat amb les ganes de participar podràs fer-ho el dia 27 de novembre.

EL QÜESTIONARI

Des del 29 de setembre i al llarg de tot el mes d'octubre, hem recollit dades sobre les formes que la joventut de Monòver té d'informar-se sobre el que esdevé en el seu municipi, el seu coneixement sobre els òrgans de participació, la seua activitat associacionista, les dificultats per a la participació que observen i la seua opinió respecte del nivell de participació entre els 16 i els 30 anys d'edat. Volem agrair a totes aquelles persones que van contestar a les nostres preguntes i ens van ajudar plantejant millores.